

EBOLA TRAINING AGENDA



7:30 - 8:30	60 min	Registration and Breakfast
	1	
8:30 - 8:35	5 min	Introduction/Orientation
8:35 - 9:15	40 min	Ebola, The African Experience
9:15 - 9:35	20 min	Ebola, The American Experience
9:35 - 9:45	10 min	Q&A
9:45 - 10:25	40 min	Returned Traveler Monitoring in West Virginia
10:25 - 10:35	10 min	BREAK
10:35 - 11:05	30 min	Case and Contact Investigation in West Virginia
11:05 - 11:15	10 min	Q&A
11:15 - 11:55	40 min	Hospital and Healthcare Worker Safety
11:55 - 12:05	10 min	Q&A
12:05 - 12:15	10 min	Food for thought: Regional Data on Outbreak Investigation and Loss to Fo
12:15 - 1:00	45 min	WORKING LUNCH - Round table discussions on Food for Thought
1:00 - 2:00	60 min	PPE Breakout Session*
2:00 - 3:00	60 min	Case and Contact Tracing Breakout Session*
3:00 - 3:10	10 min	BREAK
3:10 - 3:50	40 min	EMS Transport and Hospital Referral Network in West Virginia
3:50 - 4:00	10 min	Q&A
4:00 - 4:20	20 min	Laboratory Testing in West Virginia
4:20 - 4:30	10 min	Q&A / Evaluation
	I	1

*Half the participants will do PPE first and the other half will do Case and Contact Tracing, then they will switch for the 2nd hour.